Slovenian  English
Vaša košarica je prazna!

Prva pomoč

Naj vam predstavimo izdelke iz našega nahrbtnika, ki ga povsod vzamemo s seboj. To so priročne, nepogrešljive zadevice, ki v trenutku ublažijo male nezgode, ki se jim ob raziskovanju narave ne moremo skriti. Hitro se kam udarimo, poprakskamo, včasih nas kaj ugrizne, če ne drugega, si privoščimo sladoled in smo celi umazani. Mamica ima v svojem nahrbtniku vedno rešitev za vse težave.

Prikaz:
 
Prikaži:
Razvrsti po:
Antibakterijsko čistilno razpršilo, organsko, 150 ml
Razkužilo, s katerim boste nevtralizirali bakterije, viruse in glive, brez nevarnih kemikalij, katerih nočete, da vaš dojenček vdihava, še manj pa, da ostajajo na rokah in igračah, ki jih potem daje v usta! Glavna učinkovina je eterično olje čajevca, k..
12.50€
Balzam za prehlad, 50g
Balzam olajša dihanje in očisti dihalne poti na izredno nežen način s pomočjo naravnega olja evkaliptusa. Priporoča se za uporabo v času prehladnih obolenj in težav z dihali, kot je bronhiolitis. Izdelano iz 95% organskih sestavin. Nežna otroška koža j..
10.50€
Eko čistilni robčkiI, 72kom
Mehki in debeli 100% biorazgradljivi mokri robčki z blažilno biološko kamilico in ognjičem, ki nežno čistijo in negujejo občutljivo kožo. So tudi neodišavljeni, brez alkohola in testirani, da ne povzročajo alergij. 72 kom ..
4.37€
Mamin poljub v stiku, 18g
Hitra prva pomoč, ki deluje! V trenutku ublaži nelagodje na koži: - suha koža, atopični dermatitis, ekcem, luskavica, - vneta koža pod pleničkami, plenični osip, - piki insektov, izpuščaji, - praske, buške, odrgnine, - izsušenost zaradi mraza, vetr..
15.72€
Organski repelent, 75ml
Preprečuje in pomirja ugrize insektov. Vsebuje eterično olje citronele, ki insektom dokazano smrdi in jih zato odganja. Vsebuje tudi olje incha inchi, ki ustvarja fizično bariero za tiste najbolj vztrajne, ki bi vseeno hoteli ugrizniti. Če ste losijon..
14.99€
Regenerativna krema, 50ml
Namesto klasičnega Bepanthena, vam ponujamo njegovo naravno različico. Losjon je namenjen oskrbi drobnih poškodb vašega malčka. Prebiotik alfa gluko-oligosaharid deluje selektivno. Spodbuja rast koristnih in zavira škodljive bakterije na koži. Organsko..
16.60€

Preberite

Pogoste kožne spremembe novorojenčkov

Pogoste kožne spremembe novorojenčkov
Pri novorojenčkih se pogostokrat pojavijo nenevarne kožne spremembe, ki navadno s časom, brez posledic, preminejo. V prvih novorojenčkovih dneh...

Vlažilni robčki- da ali ne?

Vlažilni robčki- da ali ne?
Dišeči vlažilni robčki so res praktična zadeva. Vedno pri roki, hitro se jih zavrže, pa še dišijo lepo. Zakaj torej, jih večina »babic« in ...

Delovanje in uporaba zdravilnih rastlin

Delovanje in uporaba zdravilnih rastlin
ALOA (Alos) Aktivne sestavine: polisaharidi (glukomanan, galaktoza, pentoza, sečna kislina, različne amino kisline), citronska, jabolčna in cikori...