Slovenian  English

Otroški probiotiki v prahu z vitaminom C, 50 g

Razpoložljivost: Razprodano
Proizvajalec: Viridian
Koda artikla: v-1
21.01€
Zaloga je pošla.
Ko bo izdelek ponovno na zalogi, vas bomo obvestili preko e pošte.

Otroški probiotiki v prahu so strokovno oblikovana formula, ki vsebuje dobre črvesne bakterije, znane kot probiotiki. Simbiotična otroška mešanica v prahu je mešanica 4 sevov dobrih dobrih črevesnih bakterij, Lactobacilli in Bifidobacteria, ki so bili izbrani s pomočjo edinstvenega procesa, katerega namen je identificirati najbolj klinično raziskane probiotične seve bakterij.

Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in bifidobacteria, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.

Simbiotična otroška mešanica v prahu vsebuje tudi vitamin C, ki ima pomembno vlogo na številnih področjih človekovega zdravja. Vitamin C prispeva k normalni tvorbi kolagena, za normalno delovanje kosti, hrustanca, kože, dlesni in zobovja. Vitamin C pomaga vzdrževati imunski sistem in prispeva k normalnim psihološkim funkcijam.

Preberite tudi: Pomen probiotikov pri zdravljenju ekcema.

1-4 leta (1g), 4-8 let (2g), 8-11 let (3g), 11-14 let (4g) s hrano oz. po priporočilu zdravstvenega delavca.

Otroške simbiotične probiotike lahko uživate z žlico ali pa jih vmešate v hladno hrano ali pijačo. Je dobrega okusa in ne vsebuje mleka. Servirna žlička z dozažo 1g je priložena.

 

Skupno število dobrih živih bakterij: 2 milijardi

    Lactobacillus acidophilus NCIMB 30157
    Lactobacillus acidophilus NCIMB 30156
    Bifidobacterium lactis NCIMB 30172
    Bifidobacterium bifidum NCIMB 30153

    Vitamin C (kalcijev askorbat: 50 mg
    Prebiotik FS2-60 (celoten spekter prebiotikov oligosaharidov in rastlinskega inulina) 835 mg

100% aktivne sestavine. Izdelek je brez pšenice, glutena, soje, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke