Slovenian  English

Mamin kotiček

Ostanite lepe tudi po tem, ko postanete mamice. Naj vam pri tem pomagamo!

Prikaz:
 
Prikaži:
Razvrsti po:
Antihistaminska krema za trebušček, z vit. C+E in omega 3-6, 75 ml
Med nosečnostjo ima koža (predvsem) na trebuščku malo časa in veliko dela. Celice se večkratno pospešeno delijo, kot sicer nikoli, da bi omogočile tako hitro rast v tako kratkem času. Proces bodoče mamice zaznajo kot srbenje, skelenje, ščemenje ali zatego..
19.50€
Deodorant brez dišav, 75 ml
Deodorant, primeren za nego občutljive kože. Ne vsebuje alkohola in aluminijevega klorohidrata. Ne zmanjšuje naravnega procesa delovanje kože in ne maši por. Preprečuje pordelost kože, jo varuje in neguje. Najboljša izbira za prvi deodorant najstnika, ..
12.50€
Gel za utrujeno kožo okrog oči, 10 ml
Gel s poživljajočim učinkom na utrujeno kožo okoli oči in aktivno nego, vsebuje mešanico črne koprive, navadnega potrošnika in sleza ter irskega mahu. Obogaten je z blagodejnimi izvlečki tare gumi in zelenih alg, ki pomagajo pri zmanjševanju zabuhlosti ok..
16.50€
Intimna čistilna pena s slezenovcem, 150 ml
Izredno nežen hipoalergen izdelek s fiziološko Ph vrednostjo, brez sulfatov in brez alkohola. Očisti vse tipe kož, tudi najbolj reaktiven - zanesljivo in nežno. Inovativna receptura uravnoteži intimni predel in preprečuje neprijetne občutke (srbenje, skel..
7.60€
Obnovitvena krema za strije, z morskimi algami, jabolčnimi pečkami in vit. E, 75 ml
Ta krema vam nudi zdravilno kombinacijo učinkovin za super pomoč pri celjenju in obnovi kože, ki jo potrebujete po rojstvu vašega dojenčka. Posebna kombinacija morskih alg in izvlečka jabolčnih pešk bosta okrepila samoobnovo in ponovno nastajanje kolagen..
23.38€
Zdravilni gel za bradavice, 15ml
Naj ta zdravilno negovalni gel pomaga vašim prsim zadovoljiti zahteve dojenja. Ni lepšega, bolj povezovalnega, naravnega in za novorojenčka zdravega, kot dojenje. Za prsi pa zna biti precejšen izziv. Predno se navadijo na novo vlogo, lahko bradavice bolij..
18.39€

Preberite

Preprečevanje nastanka strij

Preprečevanje nastanka strij
  V reviji Nika, prilogi Dnevnika, lahko preberete naš članek o negi nosečniške kože. V njem najdete nasvete za preprečevanje nastanka s...

Koža prenošenčkov

Koža prenošenčkov
Mamice, ki ste svoje mamine mazice rodile čez rok, ste večina lahko opazile, da je bila novorojenčkova koža suha, luščeča in lisasta. Pri novor...

Tega niste vedeli o dojenčkovi koži!

Tega niste vedeli o dojenčkovi koži!
Kot dojenčkova ritka…, je stavek, pod katerim razumemo nežno, gladko in mehko kožo dojenčka, ki čudovito diši po kopeli in kremici. Realnos...
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke