Slovenian  English

Zobna ščetka iz bambusa, otroška, 1 kom

Razpoložljivost: Na zalogi
Koda artikla: ds-100
5.32€
Količina:

Zobna ščetka iz bambusa za otroke Dantesmile “Rainbow” je vam in okolju prijazna »zero-waste« zobna ščetka, ki poleg tega še zgleda fantastično. Ustrezna zobna ščetka je pogoj za kvalitetno ustno higieno, le ta je pomembna za ohranjanje zdrave in čiste, ne le ustne votline, temveč tudi našega telesa.

Zobna ščetka iz bambusa Dantesmile z mehkimi ščetinami se bo zaradi ustrezne velikosti, odlično prilegala vsem skritim kotičkom vaših ust in s pravilnim ščetkanjem ustrezno očistila zobno sklenino, dlesni ter tudi jezik. Z ljubeznijo oblikovan ročaj pa bo poskrbel za enostavno držanje in olajšal vsakodnevno ščetkanje.

Brez BPA, vegansko, okolju prijazno, brez odpadka, narejeno v Sloveniji.

Za ščetkanje zob. Za boljše drsenje ščetko zmočite z vodo in uporabite zobno pasto.

Ročaj: moso bambus
(»neskončen« vir, saj raste hitreje kot katerakoli druga rastlina; dnevno zraste okoli 1 metra. Obnavlja se že z minimalno količino dežja in brez potrebe po škodljivih pesticidih. Uporabljeni bambus je trajnostno pridelan. Energija potrebna za izdelavo bambusove ščetke, pa je v primerjavi s tisto potrebno za izdelavo plastične alternative, zanemarljiva. In ne nazadnje, pande se ne prehranjujejo  z moso bambusom.)

Ščetine: dupont najlon

Brez BPA!

 

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke