Slovenian  English

Prva pomoč

Naj vam predstavimo izdelke iz našega nahrbtnika, ki ga povsod vzamemo s seboj. To so priročne, nepogrešljive zadevice, ki v trenutku ublažijo male nezgode, ki se jim ob raziskovanju narave ne moremo skriti. Hitro se kam udarimo, poprakskamo, včasih nas kaj ugrizne, če ne drugega, si privoščimo sladoled in smo celi umazani. Mamica ima v svojem nahrbtniku vedno rešitev za vse težave.

Prikaz:
 
Prikaži:
Razvrsti po:
Antibakterijska brezalkoholna pena, 50ml
Brezalkoholno razkužilo je formulirano z varnim, organskim, jedilnim antibakterijskim aktivnim sredstvom, ki ščiti pred širokim spektrom bacilov in ima dolgotrajno delovanje. Vsebuje prebiotik, ki spodbuja rast zdravih bakterij in zavira slabe. Blag in..
13.50€
Antibakterijsko čistilno razpršilo za igrače in površine, 150 ml
Razkužilo, s katerim boste nevtralizirali bakterije, viruse in glive, brez nevarnih kemikalij, katerih nočete, da vaš otrok vdihava, še manj pa, da ostajajo na rokah in igračah, ki jih potem daje v usta! Glavna učinkovina je eterično olje čajevca, ki i..
12.50€
Eko čistilni robčki, 72kom
Mehki in debeli 100% biorazgradljivi mokri robčki z blažilno biološko kamilico in ognjičem, ki nežno čistijo in negujejo občutljivo kožo. So tudi neodišavljeni, brez alkohola in testirani, da ne povzročajo alergij. 72 kom ..
4.37€
Krema s prebiotiki za vneto ritko, 50ml
Za pomirjanje vnete, razdražene, razbolele kože pri pleničnem izpuščaju. Lepo mazljiva, lepo vpojna, pusti zaščitni film. Izvleček japonske rastline SHISO zavira encim, ki sproža vnetje. (Rastlina SHISO proizvaja periloksin, ki zavira encim ciklooks..
16.60€
Negovalno razkužilo za roke, 75% + aloe vera, 60 ml
Sinergična mešanica razkužila v nekaj sekundah uniči 99.99% škodljivih virusov in bakterij. Izdelek vsebuje 75% alkohola, ki dokazano uničuje viruse, širok spekter dodatne zaščite zagotavlja organsko olje čajevca, visoka vsebnost organske aloe vere pa ..
6.48€
Nosni aspirator
NUK nosni aspirator brez BPA je namenjen nežnemu odmaševanju otroškega nosu na varen način. Širok nastavek nam preprečuje, da bi aspirator vstavili pregloboko v nosnico. Aspirator le preprosto stisnemo medtem, ko je njegova konica v malčkovem nosku in hkr..
6.59€
Organski repelent, 75ml
Preprečuje in pomirja ugrize insektov. Vsebuje eterično olje citronele, ki insektom dokazano smrdi in jih zato odganja. Vsebuje tudi olje incha inchi, ki ustvarja fizično bariero za tiste najbolj vztrajne, ki bi vseeno hoteli ugrizniti. Če ste losijon..
14.99€
Regenerativna krema, 50ml
Namesto klasičnega Bepanthena, vam ponujamo njegovo naravno različico. Glavne, aktivne učinkovine: Izvleček japonske rastline SHISO zavira encim, ki sproža vnetje. (Rastlina SHISO proizvaja periloksin, ki zavira encim ciklooksigenazo, ki sproža v..
16.60€

Preberite

Delovanje in uporaba zdravilnih rastlin

Delovanje in uporaba zdravilnih rastlin
ALOA (Alos) Aktivne sestavine: polisaharidi (glukomanan, galaktoza, pentoza, sečna kislina, različne amino kisline), citronska, jabolčna in cikori...

Vlažilni robčki- da ali ne?

Vlažilni robčki- da ali ne?
Dišeči vlažilni robčki so res praktična zadeva. Vedno pri roki, hitro se jih zavrže, pa še dišijo lepo. Zakaj torej, jih večina »babic« in ...

Pogoste kožne spremembe novorojenčkov

Pogoste kožne spremembe novorojenčkov
Pri novorojenčkih se pogostokrat pojavijo nenevarne kožne spremembe, ki navadno s časom, brez posledic, preminejo. V prvih novorojenčkovih dneh...
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke