Slovenian  English

Za nego in kopanje

Tudi manj prijetna opravila, kot so česanje zavozlanih las, izčesavanje temenc, pranje glave, čiščenje noska ali zob ter striženje nohtov, lahko postanejo zabavnejša s pravim izborom pripomočkov. Da bo mamici lažje in otrokom prijetneje, spoznajte naše najpogosteje uporabljene pripomočke.

Prikaz:
 
Prikaži:
Razvrsti po:
Družinica račk za kopanje iz kavčuka
1 IGRAČA = 3 FUNKCIJE IGRANJE + KOPANJE + GRIZALO Dobrodošla mala družinica... Račke Kawan sedaj tudi v darilnem paketu 3 različno velikih račk, zapakiranem v embalaži, narejeni iz recikliranega in biološko razgradljivega materiala. Kawan je prva obarv..
70.00€
Eko čistilni robčki, 72kom
Mehki in debeli 100% biorazgradljivi mokri robčki z blažilno biološko kamilico in ognjičem, ki nežno čistijo in negujejo občutljivo kožo. So tudi neodišavljeni, brez alkohola in testirani, da ne povzročajo alergij. 72 kom ..
4.37€
Glavniček in krtačka
Narejeno iz naravnega lesa in kozjih ščetin. Nežna nega las in lasišča vašega dojenčka. Za masažo, odstranjevanje temenc in prvo frizurico. ..
12.53€
Protizdrsna podloga za kad iz kavčuka
Hevea protidrseča podlaga za kad bo vašemu malčku omogočila varno igro v kadi, med katero otroci tako uživajo. Podlaga bo preprečevala zdrse v kadi in hkrati zaradi svoje sestave (100 % naravna guma - kavčuk) tudi ne bo ogrožala otroka z nevarnimi kemikal..
20.00€
Račka za kopanje iz kavčuka 3v1
1 IGRAČA = 3 FUNKCIJE IGRANJE + KOPANJE + GRIZALO Račka Kawan prihaja v unikatni darilni embalaži, narejeni iz recikliranega in biološko razgradljivega materiala. Kawan je prva obarvana Heveina igrača in je izdelana zelo premišljeno. Z uporabo naravnih ..
22.00€
Škarjice za nohte
Baby škarjice bodo ohranjale male nohtke vašega dojenčka negovane in tako preprečile nenamerne praske. Narejene so iz nerjavečega jekla, z zaobljeno konico za varnost. ..
7.06€
Termometer za kad
Izdelan iz nezdrobljivega materiala, s pregledno skalo za maksimalno natančnost merjenja. Merilna tekočina vsebuje repično olje in ne vsebuje živega srebra. ..
6.50€
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke