Slovenian  English

Pranje in čiščenje

Prikaz:
 
Prikaži:
Razvrsti po:
Antibakterijska brezalkoholna pena, 50ml
Brezalkoholno razkužilo je formulirano z varnim, organskim, jedilnim antibakterijskim aktivnim sredstvom, ki ščiti pred širokim spektrom bacilov in ima dolgotrajno delovanje. Vsebuje prebiotik, ki spodbuja rast zdravih bakterij in zavira slabe. Blag in..
13.50€
Antibakterijsko čistilno razpršilo za igrače in površine, 150 ml
Razkužilo, s katerim boste nevtralizirali bakterije, viruse in glive, brez nevarnih kemikalij, katerih nočete, da vaš otrok vdihava, še manj pa, da ostajajo na rokah in igračah, ki jih potem daje v usta! Glavna učinkovina je eterično olje čajevca, ki i..
12.50€
Antibakterijsko čistilo za tla, baby safe, 600 ml
Dojenček se plazi po tleh, vdihava premaz, s katerim ste pravkar počistili, dotika se tal in roke nato nosi v usta, po tleh valja igračke, ki jih prav tako nosi v usta, včasih poliže celo tla. Zato je še toliko bolj pomembno, da so tla čista in očiščena z..
17.20€
Mehčalec za oblačila dojenčkov in ekstra občutljivo kožo, 600 ml
Za razliko od običajnih mehčalcev za tkanine, ki uporabljajo sintetične in živalske sestavine, naš mehčalec za tkanine uporablja sestavine rastlinskega izvora in eterična olja, ki dajejo naravno mehkobo in vonj otroške obleke. - okrepljeno z organskim ..
17.20€
Negovalno razkužilo za roke, 75% + aloe vera, 60 ml
Sinergična mešanica razkužila v nekaj sekundah uniči 99.99% škodljivih virusov in bakterij. Izdelek vsebuje 75% alkohola, ki dokazano uničuje viruse, širok spekter dodatne zaščite zagotavlja organsko olje čajevca, visoka vsebnost organske aloe vere pa ..
6.48€
Pralni prašek za oblačila dojenčkov in ekstra občutljivo kožo, 1L
- Zasnovan tako, da je grob do madežev, vendar nežen do kože in spoštljiv do planeta. - Okrepljen z organskim sokom aloe vere. - Naravna mila in površinsko aktivne snovi iz sladkorja. - Odišavljen z organskimi eteričnimi olji. - Neškodljiv za zdravje ..
18.50€
Ultrasonični vlažilec zraka s srebrovimi ioni
Za pomoč pri ustvarjanju primernega okolja v času alergij, suhe kože, atopijskega dermatitisa, respiratornih okužb... Nuvita ultrasonični vlažilec zraka uporablja tehnologijo srebrnih ionov. Z ultrazvokom proizvaja očiščeno hladno meglico, s katero iz ..
64.85€
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke