Slovenian  English

Lekarna

Prikaz:
 
Prikaži:
Razvrsti po:
Brezkontaktni termometer
Majhen in do uporabnika prijazen termometer, ki lahko zahvaljujoč najnovejši tehnologiji IR izmeri temperaturo telesa ali predmeta brez neposrednega stika. S termometrom lahko torej na higienski način izmerite temperaturo svojega malčka, ne da bi ga pri t..
65.90€
Cink, 90 kapsul
Cink lahko s svojim preventivnim delovanjem pomaga preprečiti okužbo ali skrajšati jakost in trajanje okužbe, vkolikor je ta že nastopila. Uporaba cinka v 24 urah po prvih simptomih obolenja ke najbolj učinkovita. Cink na mestu vnetja sodeluje pri..
24.22€
Dnevna doza vitaminov in mineralov, 90 kom
Brez dodanega sladkorja, aspartama ali drugih sladil, brez dodanih barvil, ojačevalcev okusov, veziv, premazov, skritih sestavin ali drugih trikov. Vitamin C izboljšuje obrambo telesa pred okužbami, zmanjšuje simptome in skrajšuje trajanje respirato..
23.18€
Eterično olje čajevec, 15 ml
100 % eterično olje čajevca, iz ekološkega kmetijstva, primerno za uživanje, pridobivanje s parno destilacijo vode del rastline: listi Eterično olje čajevca je najbolj poznano po svojih antibakterijskih lastnosti in se najbolj pogosto upor..
11.61€
Eterično olje citronela, 15 ml
100 % eterično olje limonske trave iz ekološkega kmetijstva. Pridobljeno s parno destilacijo listov. Primerno za uživanje. Najbolj priljubljena uporaba eteričnega olja citronele je odganjanje insektov (muhe, komarji...) in zajedalcev (klopi, uši...). ..
8.61€
Eterično olje Dihala, 10ml
Mešanica 7 eteričnih olj za sinergijo dihal. ..
8.67€
Eterično olje evkaliptus, 15 ml
100 % eterično olje evkalipta iz ekološkega kmetijstva, primerno za uživanje. Kadar iščete eterično olje za povečanje odpornosti imunskega sistema, ki vas bo zaščitil pred raznovrstnimi okužbami in olajšal težave dihalnega sistema, bo eterično olje evk..
7.15€
Eterično olje poprova meta, 15 ml
100 % eterično olje mete spermint, iz ekološkega kmetijstva, primerno za uživanje, pridobivanje s parno destilacijo nadzemeljskih delov. Široka področja peroralne in topikalne uporabe ter izjemne protimikrobne lastnosti, uvrščajo eterično ol..
11.61€
Eterično olje sivke, jedilno, 15 ml
100 % eterično olje sivke, iz ekološkega kmetijstva, primerno za uživanje, pridobivanje s parno destilacijo vode. Eterično olje sivke je nabolj poznano in najbolj uporabljano olje na svetu. Njegove pozitivne učinke izkoriščamo že več kot 2.5..
7.15€
Multivitaminski kompleks z dodanimi probiotiki, 120 kom
Vsebuje sadje in zelenjavo (med drugim baobab, acerolo, ohrovt, korenček, jabolko in rdečo peso) iz nadzorovane ekološke pridelave v kombinaciji s 100% ekološkimi vitamini, pridobljenimi z vodno ekstrakcijo in najboljšimi sevi probiotikov Saccharomyces bo..
23.90€
Nosni aspirator
NUK nosni aspirator brez BPA je namenjen nežnemu odmaševanju otroškega nosu na varen način. Širok nastavek nam preprečuje, da bi aspirator vstavili pregloboko v nosnico. Aspirator le preprosto stisnemo medtem, ko je njegova konica v malčkovem nosku in hkr..
6.59€
Omega-3 maščobe, 200 ml
Uravnotežen vnos omega-3 maščobnih kislin izboljša delovanje živčnega, prebavnega in imunskega sistema. - izboljšujejo vnetna stanja v telesu (npr. bronhialna astma, bronhitis, pljučnica...) - oljetopnim vitaminom (A, D, E, K) omogočajo absorbcijo - ..
16.99€
Probiotiki z dodanim C vitaminom, 50 g
V črevesju se naš organizem na največji površini srečuje z zunanjim okoljem, zato kar 70 % delovanja imunskega sistema izvira iz t.i. črevesnega imunskega sistema. Probiotiki pozitivno delujejo na zdravje tako, da na novo vspostavljajo črevesno floro, ..
21.01€
Termometer 2v1
Vsestranski termometer, s katerim lahko v nekaj sekundah natančno izmerite telesno temperaturo v ušesu ali na sencah, temperaturo zraka, hrane ali vodne kopeli. Ena izmed pomembnih prednosti aparata je ta, da ima zelo majhen ter ozek nastavek, ki je kako..
43.39€
Ultrasonični vlažilec zraka s srebrovimi ioni
Za pomoč pri ustvarjanju primernega okolja v času alergij, suhe kože, atopijskega dermatitisa, respiratornih okužb... Nuvita ultrasonični vlažilec zraka uporablja tehnologijo srebrnih ionov. Z ultrazvokom proizvaja očiščeno hladno meglico, s katero iz ..
64.85€
Vitamin D3 v kapljicah, 30 ml
Vitamin D ima pomembno vlogo v normalnem delovanju imunskega sistema, čemur je pritrdila tudi Evropska agencija za varnost hrane (EFSA). Receptor za vitamin D je prisoten v večini, če ne v vseh celicah našega telesa. Vpliva na celice prirojenega imunskega..
14.59€
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke