Slovenian  English

Prehlad in vročina

Prikaz:
 
Prikaži:
Razvrsti po:
Brezkontaktni termometer
Majhen in do uporabnika prijazen termometer, ki lahko zahvaljujoč najnovejši tehnologiji IR izmeri temperaturo telesa ali predmeta brez neposrednega stika. S termometrom lahko torej na higienski način izmerite temperaturo svojega malčka, ne da bi ga pri t..
65.90€
Nosni aspirator
NUK nosni aspirator brez BPA je namenjen nežnemu odmaševanju otroškega nosu na varen način. Širok nastavek nam preprečuje, da bi aspirator vstavili pregloboko v nosnico. Aspirator le preprosto stisnemo medtem, ko je njegova konica v malčkovem nosku in hkr..
6.59€
Termometer 2v1
Vsestranski termometer, s katerim lahko v nekaj sekundah natančno izmerite telesno temperaturo v ušesu ali na sencah, temperaturo zraka, hrane ali vodne kopeli. Ena izmed pomembnih prednosti aparata je ta, da ima zelo majhen ter ozek nastavek, ki je kako..
43.39€
Ultrasonični vlažilec zraka s srebrovimi ioni
Za pomoč pri ustvarjanju primernega okolja v času alergij, suhe kože, atopijskega dermatitisa, respiratornih okužb... Nuvita ultrasonični vlažilec zraka uporablja tehnologijo srebrnih ionov. Z ultrazvokom proizvaja očiščeno hladno meglico, s katero iz ..
64.85€
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke