Slovenian  English

Eterična olja

Prikaz:
 
Prikaži:
Razvrsti po:
Eterično olje čajevec, 15 ml
100 % eterično olje čajevca, iz ekološkega kmetijstva, primerno za uživanje, pridobivanje s parno destilacijo vode del rastline: listi Eterično olje čajevca je najbolj poznano po svojih antibakterijskih lastnosti in se najbolj pogosto upor..
11.61€
Eterično olje citronela, 15 ml
100 % eterično olje limonske trave iz ekološkega kmetijstva. Pridobljeno s parno destilacijo listov. Primerno za uživanje. Najbolj priljubljena uporaba eteričnega olja citronele je odganjanje insektov (muhe, komarji...) in zajedalcev (klopi, uši...). ..
8.61€
Eterično olje Dihala, 10ml
Mešanica 7 eteričnih olj za sinergijo dihal. ..
8.67€
Eterično olje evkaliptus, 15 ml
100 % eterično olje evkalipta iz ekološkega kmetijstva, primerno za uživanje. Kadar iščete eterično olje za povečanje odpornosti imunskega sistema, ki vas bo zaščitil pred raznovrstnimi okužbami in olajšal težave dihalnega sistema, bo eterično olje evk..
7.15€
Eterično olje poprova meta, 15 ml
100 % eterično olje mete spermint, iz ekološkega kmetijstva, primerno za uživanje, pridobivanje s parno destilacijo nadzemeljskih delov. Široka področja peroralne in topikalne uporabe ter izjemne protimikrobne lastnosti, uvrščajo eterično ol..
11.61€
Eterično olje sivke, jedilno, 15 ml
100 % eterično olje sivke, iz ekološkega kmetijstva, primerno za uživanje, pridobivanje s parno destilacijo vode. Eterično olje sivke je nabolj poznano in najbolj uporabljano olje na svetu. Njegove pozitivne učinke izkoriščamo že več kot 2.5..
7.15€ 6.99€ Brez DDV: 6.99€
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke