Slovenian  English

Za podporo imunskemu sistemu

Prikaz:
 
Prikaži:
Razvrsti po:
Cink, 90 kapsul
Cink lahko s svojim preventivnim delovanjem pomaga preprečiti okužbo ali skrajšati jakost in trajanje okužbe, vkolikor je ta že nastopila. Uporaba cinka v 24 urah po prvih simptomih obolenja ke najbolj učinkovita. Cink na mestu vnetja sodeluje pri..
24.22€
Dnevna doza vitaminov in mineralov, 90 kom
Brez dodanega sladkorja, aspartama ali drugih sladil, brez dodanih barvil, ojačevalcev okusov, veziv, premazov, skritih sestavin ali drugih trikov. Vitamin C izboljšuje obrambo telesa pred okužbami, zmanjšuje simptome in skrajšuje trajanje respirato..
23.18€
Multivitaminski kompleks z dodanimi probiotiki, 120 kom
Vsebuje sadje in zelenjavo (med drugim baobab, acerolo, ohrovt, korenček, jabolko in rdečo peso) iz nadzorovane ekološke pridelave v kombinaciji s 100% ekološkimi vitamini, pridobljenimi z vodno ekstrakcijo in najboljšimi sevi probiotikov Saccharomyces bo..
23.90€
Omega-3 maščobe, 200 ml
Uravnotežen vnos omega-3 maščobnih kislin izboljša delovanje živčnega, prebavnega in imunskega sistema. - izboljšujejo vnetna stanja v telesu (npr. bronhialna astma, bronhitis, pljučnica...) - oljetopnim vitaminom (A, D, E, K) omogočajo absorbcijo - ..
16.99€
Probiotiki z dodanim C vitaminom, 50 g
V črevesju se naš organizem na največji površini srečuje z zunanjim okoljem, zato kar 70 % delovanja imunskega sistema izvira iz t.i. črevesnega imunskega sistema. Probiotiki pozitivno delujejo na zdravje tako, da na novo vspostavljajo črevesno floro, ..
21.01€
Ultrasonični vlažilec zraka s srebrovimi ioni
Za pomoč pri ustvarjanju primernega okolja v času alergij, suhe kože, atopijskega dermatitisa, respiratornih okužb... Nuvita ultrasonični vlažilec zraka uporablja tehnologijo srebrnih ionov. Z ultrazvokom proizvaja očiščeno hladno meglico, s katero iz ..
64.85€
Vitamin D3 v kapljicah, 30 ml
Vitamin D ima pomembno vlogo v normalnem delovanju imunskega sistema, čemur je pritrdila tudi Evropska agencija za varnost hrane (EFSA). Receptor za vitamin D je prisoten v večini, če ne v vseh celicah našega telesa. Vpliva na celice prirojenega imunskega..
14.59€
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke