Slovenian  English

Termometer 2v1

Razpoložljivost: Razprodano
Proizvajalec: NUK
Koda artikla: n-1
43.39€
Zaloga je pošla.
Ko bo izdelek ponovno na zalogi, vas bomo obvestili preko e pošte.

Vsestranski termometer, s katerim lahko v nekaj sekundah natančno izmerite telesno temperaturo v ušesu ali na sencah, temperaturo zraka, hrane ali vodne kopeli.
Ena izmed pomembnih prednosti aparata je ta, da ima zelo majhen ter ozek nastavek, ki je kakor nalašč primeren za merjenje ušesne temperature še posebej majhnim otrokom.

Izmerjena temperatura je prikazana na digitalnem prikazovalniku v °C ali v °F. Rezultati se shranijo v spomin, da lahko sledite razvoju /spreminjanju temperature.

Dizajn je moderen, ergonomsko zasnovan, z velikim LCD-jem za enostavno odčitavanje.
1 leto garancije. Baterije priložene.

Zelena led lučka prikazuje normalno telesno temperaturo, rdeča pa povišano.

1. način meritve: merjenje temperature v ušesu

temperaturo ušesnega predela izmerite tako, da vodilo aparata nežno vstavite v sluhovod otroka, pritisnite na gumb za meritev in meritev se zelo hitro izvede. Rezultat je viden v 5 do 8 sekundah po pritisku.

2. način meritve: merjenje temperature na sencah
Ta način merjenja temperaturej je še posebej pogost pri starših. Tehnika meritve temperature je neinvazivna, otroško temperaturo se izmeri v času, ko otrok spi.
Rezultat je viden v 5 do 8 sekundah po pritisku.

3. način meritve: merjenje temperature prostora, vode, hrane
Za takšno merjenje je priloženo stojalo za trdno namestitev aparata Nuk 2v1 termometer. Pritisnite gumb "Scan", termometer pa samodejno izmeri temperaturo prostora, kjer se termometer nahaja. V kolikor želite izmeriti temperaturo hrane ali vode pa termometer usmerite v tej smeri ter pritisnite na gumb Scan.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke