Slovenian  English

Jagodne kopalne blazinice, 81.67 g

Razpoložljivost: Na zalogi
Proizvajalec: TruKid
Koda artikla: tk-101
14.45€
Količina:

Poslovite se od kemičnih mehurčkastih kopeli! Sedaj lahko vaši otroci (in vi) uživate v bogatih, dolgo obstojnih mehurčkih, brez slabe vesti.
Čudovito slasten jagodni vonj in izbrane sestavine, ki za seboj puščajo svilnato gladko kožo, brez zategovanja in srbenja. Oblikovano za otroke z občutljivo kožo, zato lahko v tej kopeli uživa vsakdo.

Stroki za enkratno uporabo so vnaprej odmerjeni, kar prihrani čas, predvsem pa ne rabite skrbeti, ali boste v banjico vlili preveč ali premalo kopeli. V njo le vržite 1 jagodni strok, iz katerega bodo kmalu prihrumeli mehurčki in zabava se lahko prične!

Dermatološko in pediatrično testirano.

OBVESTILO: dobavljivo samo do razprodaje zalog.

Medtem, ko v banjico točite vodo, vanjo vržite strok kopalnih blazinic. Naj voda teče na njo, da bodo mehurčki bolj pompozno prihrumeli.

Za ekstra veliko pene, lahko uporabite 2 blazinice.

Ko se strok raztopi, ovoj ujemite in vrzite stran. Da ne bo v napoto, ne zato, ker bi bil strupen. Tudi blazinice niso, vendar za uživanje vseeno niso primerne, ker so zelo fuj okusa.

Po kopanju nadaljujte z običajno nego, kožo namažite z ustrezno negovalno kremo, da podaljšate pozitivne učinke kopeli in preprečite izhlapevanje vlage iz kože.

Pure cane sugar
Sodium lauryl sulfoacetate** (derived from coconut and sustainable palm oils, so it conforms to Ecocert’s natural and organic cosmetic standard and is 100% of natural origin)
Corn starch
Yumberry aromatic natural essential oil blend

 

    

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke