Slovenian  English

Multivitamini in minerali za otroke, 90 kapsul

Razpoložljivost: Na zalogi
Proizvajalec: Viridian
Koda artikla: v-3
23.18€
Količina:

Pomen VITAMINOV pri koži, nagnjeni k ekcemom:

  • Vitamin A: pomaga epitelnim celicam, zunanjim plastem tkiva kože, da se replicirajo, kot je bilo predvideno. Pomaga zdraviti preobčutljivo kožo in zmanjša tveganje za sekundarne bakterijske okužbe.
  • Vitamin B: več študij je pokazalo, da imajo nosečnice z nižjim vnosom folne kisline otroke z večjo incidenco ekcema ter astmo in alergijami. Pomanjkanje biotina se kaže kot izpuščaj, ki je skoraj enak ekcemu, in se popolnoma razreši, ko je biotin dopolnjen v prehrani.
  • Vitamin C: igra ključno vlogo pri nastajanju kolagena v telesu; brez njega koža ne bi imela elastičnosti in prožnosti, ki jo ima. To hranilo deluje tudi kot antioksidant in regulator imunskega sistema.
  • Vitamin D: topikalno in oralno je bil preučen za koristi in priporočila v povezavi z ekcemom.
  • Vitamin E: v maščobah topen vitamin in antioksidant, ki ima posebno vlogo pri preprečevanju in popravljanju poškodb kože.

Dr. Alex Richardson je Viridikid multivitamine in minerale za otroke, v Daily Mail časopisu imenoval za najboljše multivitamine za otroke. Brez dodanega sladkorja, aspartama ali drugih sladil, brez dodanih barvil, ojačevalcev okusov, veziv, premazov, skritih sestavin ali drugih trikov.

Pomen MINERALOV pri koži, nagnjeni k ekcemom:

  • Cink: Ugotovljeno je bilo, da je bilo pomanjkanje cinka v krvi pogosteje pri bolnikih z ekcemi, kot ostali populaciji. Cink je potreben za presnovo esencialnih maščobnih kislin, ki so ključnega pomena tako za imunski sistem kot za zdravo kožo.
  • Selen: Bolniki z ekcemi imajo nizke doze encima "glutathione peroxidase", ki je odvisen od selena, da lahko reagira. Ta encim sodeluje pri detoksifikaciji in odstranjevanju neželenih snovi iz telesa. Študije so pokazale, da imajo zdravi posamezniki v krvi višje ravni selena, kot tisti, ki trpijo za ekcemi.

1-3 kapsule na dan, s hrano, oziroma po priporočilu zdravstvenega delavca.

2-6 let: 1 kapsula na dan
7-13 let: 2 kapsuli na dan
14+ let: 3 kapsule na dan

100% aktivne sestavine. Izdelek je brez pšenice, glutena, soje, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja.

Izdelki v akciji
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke